Un petit incendi va cremar 2.000 metres quadrats a Castell d'Empordà ahir a la tarda. Des de dos quarts de tres, els Bombers van estar treballat per terra i aire en un incendi de superfície originat en unes restes de treballs de neteja.

A causa del fort vent, els Bombers van activar tres mitjans aeris per poder aturar les flames ràpidament i també hi van actuar sis dotacions terrestres. En poc més de dues hores, van poder donar per extingides les flames. Es va poder atacar per aire ràpidament la columna de fum que es podia veure des de punts d'Ullastret, Corçà o Torroella, entre altres poblacions de la comarca del Baix Empordà.

Després de l'extinció de l'incendi, els Agents Rurals de l'àrea del Baix Empordà van estar investigant les causes de l'origen de les flames. Segons van assegurar en el seu compte oficial de Twitter, l'incendi de vegetació de Castell d'Empordà s'havia originat a causa d'una crema sense autorització mal apagada i que va tornar a revifar a causa del fort vent que bufava en aquesta zona del Baix Empordà.