Palafrugell reordena els quadres elèctrics de la plaça Nova

27.03.2016 | 07:26
Un armari amb les connexions.

L'Ajuntament de Palafrugell reordena els quadres de subministrament elèctric de la plaça Nova i de connexions per als actes públics que tenen lloc en aquest espai. Fins al moment, ha informat el consistori, la instal·lació elèctrica que dóna servei a l'enllumenat públic de diversos carrers del centre es troba ubicada a l'interior de l'edifici del Mercantil, a la plaça. L'adequació del local del Mercanti, però, fa imprescindible la retirada d'aquestes instal·lacions. El quadre de connexions per als actes públics està situat, fins ara, sota els fanals que hi ha davant de l'edifici del Centre Fraternal.
Ara, s'està realitzant la reordenació d'aquestes línies elèctriques amb la col·locació de dos armaris metàl·lics, als dos extrems de la plaça Nova, que centralitzaran els serveis. Les seves dimensions són les requerides per les condicions tècniques i de seguretat necessàries en aquestes instal·lacions.
A l'armari situat al costat de la plaça que dóna al carrer de Cavallers s'instal·len les línies i connexions per al subministrament elèctric que donarà serveis a les activitats públiques i festives de la plaça, just a la zona on, darrerament, ja se situa l'escenari per aquests actes. L'altre armari s'ha situat de la banda del carrer de Santa Margarida i acollirà totes les línies de subministrament elèctric de la zona, que actualment estan dins del Mercantil.
Una vegada finalitzi el trasllat de línies elèctriques i les connexions a la xarxa, serà retirat el quadre situat davant del Fraternal. A la vegada, ha estat retirat de la plaça el plafó que servia per fixar els cartells publicitaris de les activitats culturals i lúdiques del poble. Properament, en els nous armaris, s'habilitarà i delimitarà uns espais per col·locar aquest tipus de publicitat no comercial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema