Begur licitarà el servei municipal d'aigua per uns 11 milions d'euros

L'empresa Sorea deixarà la seva gestió, en esgotar-se el termini de concessió, que era de 50 anys

04.04.2016 | 07:05
El dipòsit d´aigua de Son Rich

El ple de l'Ajuntament de Begur va aprovar dimarts al vespre, per unanimitat, iniciar la licitació per a la contractació de la gestió indirecta -en règim de concessió- dels serveis municipals d'abastament domiciliari d'aigua potable i de clavegueram, per un període de quatre anys, més quatre de prorrogable i amb un valor global estimat de 10.998.000 euros. Fins ara, aquests serveis estaven gestionats per l'empresa Sorea, i s'han tret a licitació, en esgotar-se el termini màxim de concessió, que és de 50 anys. Sorea (abans SAUR SA) gestionava el servei municipal d'aigua potable des de l'11 d'octubre de 1966, mentre el del clavegueram ho feia des del 28 de febrer de 2001. En esgotar-se aquest termini màxim, la junta de govern de gener de l'any passat, ratificada pel ple municipal del mateix mes i any, va denunciar el contracte.

Així, en el ple de dimarts es va aprovar inicialment el plec de clàusules administratives particulars i el plec de prescripcions tècniques, que s'exposaran a informació pública. Un cop aprovats definitivament els dos plecs de la licitació, les empreses interessades tindran dos mesos per presentar les seves proposicions.

Renúncia d'una regidora
D'altra banda, en el ple es va acceptar la renúncia de Sandra Bisbe com a regidora de l'Ajuntament, adscrita al grup municipal de CiU, per motius personals i professionals. Inicialment, la seva vacant l'havia de cobrir Maria Teresa Selva, que anava de número cinc en el partit. Però Selva va presentar també la renúncia, per la qual cosa la vacant de Bisbe serà ocupada per Juli Arnau, el següent candidat en la llista de CiU.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema