Dos homes van quedar ferits amb cremades de consideració dimecres a la nit en manipular els comptadors elèctrics d'un habitatge del carrer de Santa Bàrbara, segons avançava ahir Ràdio Palamós i informava la policia local. Els dos joves, de 22 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Palamós, van haver de ser traslladats a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb cremades de segon grau a les mans i a la cara.

Segons va explicar la policia local, els fets van passar sobre dos quarts d'onze de la nit de dimecres, al número 1 del carrer de Santa Bàrbara, quan els dos joves haurien intentat manipular el quadre de comptadors de l'edifici, presumiblement amb la intenció d'obtenir subministrament de llum il·legalment, tot i que els Mossos d'Esquadra no van confirmar que s'hagués ocupat cap pis de l'immoble. La manipulació incorrecta dels comptadors hauria provocat una explosió que va causar les cremades als dos joves.

Quan la policia va arribar va comprovar que encara hi havia eines que subjectaven els cables elèctrics, i que evidenciaven la seva manipulació intencionada. Inicialment no van trobar els autors dels fets, però seguint els indicis d'unes taques de sang els van localitzar amagats en un replà.

Els ferits van ser evacuats inicialment a l'hospital de Palamós i des d'allà els van derivar al de la Vall d'Hebron, perquè presentaven cremades de gravetat. Els Mossos d'Esquadra han obert diligències per bé que, de moment, no han detingut ni han formulat imputacions contra els dos ferits, en espera de la seva evolució. A causa dels fets, es van mobilitzar efec?tius de la Policia Local de Palamós, Sistema d'Emergències Mèdiques, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat.