L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha reordenat l'espai d'aparcament de la confluència entre la carretera de Tossa i la ronda Narcís Massanas. Aquest aparcament ha de permetre crear 100 noves places per a turismes, ja que s'ha posat a l'entrada un gàlib limitador d'alçada per evitar-hi l'entrada d'autocaravanes, les quals provocaven una pèrdua d'espai que l'equip de govern considera necessari per als vehicles dels visitants. També es vol, més endavant, asfaltar aquest espai.

Per a les autocaravanes, s'habilita un nou aparcament a l'entrada de Sant Feliu per Vilartagues (rere la benzinera), on sortiran fins a seixanta places d'autocaravanes, han informat fonts municipals. Amb les 18 places que ja hi ha per aquests vehicles més al centre de la ronda Narcís Massanas, el municipi comptarà amb 78 llocs d'estacionament per a autocaravanes. La intenció del govern és fer una concessió que controli que aquests vehicles no sobrepassin el màxim de temps permès (48 hores).

L'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha indicat que una de les prioritats del govern és aconse?guir el màxim nombre de places d'aparcament ja que el problema de l'estacionament és freqüent a la ciutat. El regidor d'Urbanisme, Josep Saballs, ha explicat que l'aparcament de la Corxera seguirà essent prioritari, però que hi ha solucions com la proposada que permeten disposar d'aparcaments relativament cèntrics de forma endreçada.