Els Mossos han arrestat quatre persones per intentar sostreure un rellotge d'alta gamma mitjançant enganys sexuals. Dues dones van fer tocaments a un home mentre estava al carrer Santa Anna de Palamós i ell va notar que li volien robar el rellotge, i va aconseguir treure-se-les del cim. Els agents de la comissaria de la Bisbal els van detenir perquè mentre feien tasques de seguretat ciutadana van veure dues dones sospitoses pujant en un cotxe. Els detinguts són dues dones i dos homes d'entre 30 i 35 anys, nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona i van quedar arrestats com a presumptes autors d'un delicte de furt en grau de temptativa.

Els fets es remunten al 29 de març pels volts de la una del migdia, agents de paisà de la comissaria de la Bisbal feien tasques de seguretat ciutadana a la localitat de Palamós, quan van veure dues dones amb actitud sospitosa que pujaven precipitadament dins un cotxe ocupat per dos homes. El vehicle es va aturar al carrer Santa Marta. Quan els agents es van apropar per identificar-los, una de les dones va baixar del cotxe i va marxar en direcció contrària als policies. Els agents van interceptar el vehicle i tots els ocupants i els van identificar i escorcollar. De l'escorcoll els van intervenir un mòbil de dubtosa procedència.

Durant l'actuació els agents van saber que un ciutadà havia alertat que unes dones li havien intentat treure un rellotge d'alta gamma valorat en 4.000 euros. La víctima va donar la descripció de les dues joves que se li van apropar al carrer Santa Marta fent-li tocaments i oferint-li serveis sexuals. L'home, que va notar que li volien treure el rellotge, les va poder fer fora. Els agents van constatar que les persones que estaven identificant eren els que havien intentat robar el rellotge i van detenir els quatre ocupants del cotxe com a presumptes autors d'un delicte de furt en grau de temptativa. Els detinguts, tots amb antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Vigilar les distraccions

Els Mossos davant dels fets aconsellen parar atenció per evitar distraccions provocades per ?estranys que s'acosten amb la intenció de robar-nos mitjançant tot tipus d'enganys com ara l'oferiment de proposicions sexuals, tocaments o altres com ara demanar informació o signatures, tacar amb líquids i després voler netejar, donar un cop o empenta a l'esquena, llençar monedes a terra, entre d'altres.