L´Ajuntament de Castell-Platja d´Aro ha fet efectiu el pagament de 7.881.990 euros per l´expropiació d´una finca de 31.903,04 metres quadrats del Puig Pinell que incloïa el càmping Pinell i que era propietat d´Hostelroc SL. De l´import que ha pagat l´Ajuntament, 6.446.648 euros corresponen al preu fixat pel jutjat, mentre que 1.435.342 euros són d´interessos. Precisament, aquest darrer import està pendent de resoldre en instàncies judicials, ja que la xifra de l´administració no coincideix amb la dels antics propietaris, que és d´1.783.372 euros, ha comentat l´alcalde Joan Giraut. El batlle ha comentat que els serveis jurídics de l´Ajuntament fan una interpretació diferent de l´antiga propietat de les dates a partir de les quals han de començar a comptar els interessos. El finançament dels diners de l´expropiació ha sortit d´un crèdit (de 7.307.000 euros) i del fons de contingència que té l´Ajuntament.

Malgrat aquesta desavinença en l´import dels interessos, l´Ajuntament ja té en la seva possessió aquesta finca. El consistori i l´antiga propietat han arribat a un acord pel qual aquests tenen fins al juny per desallotjar la finca. El regidor d´Urbanisme, Josep Maria Solé, ha comentat que una de les actuacions importants que han de deixar feta els antics propietaris és la de segellar els edificis -una mesura que, entre d´altres, vol evitar que puguin ser ocupats-.

Solé ha afegit que «ara intentarem engegar al més ràpid possible els projectes de pla parcial i d´urbanització» d´aquest sector per vendre´l posteriorment, o promoure´n l´edificació per també acabar-ho venent. D´aquesta manera, l´Ajuntament preveu recuperar els diners invertits en les diferents expropiacions que ha hagut de tirar endavant al Puig Pinell.