Dos motoristes van resultar ferits greus en un accident en una rotonda de la C-31 al seu pas per Pals. Un tot terreny va xocar per encalç contra el vehicle de dues rodes i els dos ocupants varen sortir disparats de la moto, fruit del fort cop.

L'acompanyant del conductor va resultar més malparada i, gràcies a un militar fora de servei que circulava per la via va poder salvar la vida. Yrving Antonio Navarro Alvarado diu que va utilitzar els seus coneixements en primers auxilis perquè la dona no s'ofegués. Segons el militar, la motorista va quedar estirada a terra juntament amb el seu marit però a ella, a causa del cop fins tot li va sortir el casc volant.

Ella, diu Navarro, no podia respirar bé i fins i tot ja es quedava lila i per això va optar, veient les dificultats que tenia, per aixecar-li la barbeta cap amunt i posar-la de costat per tal que pogués ressituar la llengua i pogués respirar correctament. Gràcies a aquesta maniobra, la dona va començar a recuperar-se i un cop van arribar els serveis mèdics del SEM la varen poder estabilitzar. A causa del cop explica que la conductora del vehicle tot terreny va patir una crisi d'ansietat i de fet, el seu marit la va traslladar al CAP de Torroella de Montgrí perquè la tractessin.

El militar destaca que el marit de la motorista també va quedar inconscient a terra i «vaig dir a la gent del voltant que no li traguessin el casc perquè podrien causar-li lesions». Finalment, els dos motoristes, de 37 anys, van ser traslladats en ambulàncies a l'hospital Trueta, tots dos ferits greus. El militar assegura que gràcies a la seva formació va poder ajudar a salvar la vida de la dona i també va calmar la gent dels altres vehicles en un primer moment fins que no van arribar els Mossos, el SEM i Bombers.

Yrving Navarro és d'origen equatorià, té 28 anys, en fa gairebé nou ue està de servei a l'exèrcit espanyol i està destinat a la Base Militar General Álvarez de Castro de Sant Climent Sescebes.