El pare de família que va ser detingut dimecres durant un operatiu policial, que va culminar amb sis arrestos i el desmantellament d'una plantació de 1.100 plantes de marihuana, ja havia estat detingut fa sis anys per la policia.

El motiu: el van detenir per apunyalar un company de feina a la deixalleria. Pedro Aranda Gonzàlez, de 62 anys, va clavar un ganivet a l'abdomen d'un seu company de feina el 24 d'agost del 2010. En aquell moment, però, Aranda estava de vacances i tenia una mala relació amb la víctima.

Pedro Aranda és treballador de la brigada municipal de la Bisbal d'Empordà i des del succés es troba suspès de sou i feina a l'espera d'una resolució judicial del fet. El pare de família el 2010 feia 20 anys que treballava per a l'ajuntament de la Bisbal. Va perpetrar l'apunyalament i va ser detingut el mateix dia del succés després que els Mossos i la Policia Local el busquessin, quan finalment es va presentar a comissaria. Va acabar inculpat per un delicte de lesions i llavors el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs. L'apunyalat sortosament no va patir ferides que afectessin cap òrgan vital.

El dimecres el veí de la Bisbal va ser detingut juntament amb la seva dona i els seus dos fills durant l'operatiu contra tràfic de drogues.