Els escolars de P-5 i segon de Palamós visiten el claustre

Han estat un total de 200 alumnes, en una ruta programada per Focus Engelhorn i l'Ajuntament

08.05.2016 | 07:23
Un grup d´alumnes de Palamós, durant la seva visita al claustre.

Un total de 200 alumnes de P-5 i segon de les quatre escoles de primària de Palamós han visitat el claustre del Mas del Vent. Aquestes visites guiades s'han dut a terme durant el mes d'abril i han donat a conèixer als escolars els diferents elements que es troben en aquesta finca, com el mas i la torre de defensa d'origen medieval, catalogats com a Béns Culturals d'Interès Nacional, així com el mateix claustre.
Aquesta activitat ha estat guiada per una empresa especialitzada que ha aportat el monitoratge de la visita, que és coordinada pels tècnics de patrimoni de l'Ajuntament de Palamós i, en nom de la propietat, per la plataforma cultural i artística Focus Engelhorn. Aquestes visites formen part del conveni de col·laboració que van signar a finals de l'any passat l'Ajuntament i la propietat, mitjançant el qual es va establir el règim de visites públiques al claustre.
A banda de les visites per als escolars de Palamós, aquest acord també inclou la proposta de visites per als centres que imparteixen el Batxillerat Artístic d'arreu de Catalunya perquè els seus estudiants puguin conèixer el claustre. Aquesta modalitat està previst que s'activi a partir del proper curs.
Dins l'oferta de visites gratuïtes, també es preveu la possibilitat de programar durant l'any jornades dedicades a les entitats i associacions de Palamós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema