L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i els propietaris del sector urbanístic Mas Déu de la vila negocien un conveni perquè l'administració local pagui l'execució d'un vial i el moviment de terres necessari per, posteriorment, ?desenvolupar la zona esportiva. El regidor d'Hisenda, Josep Maria Rufí (ERC-Junts), ha explicat que l'Ajuntament avançaria la part del finançament que correspon als privats, els quals més endavant retornarien aquests diners. El regidor ha afegit que el calendari del retorn no començaria d'una manera immediata, sinó que seria en uns anys. També ha concretat que el bon estat de la tresoreria municipal permet al consistori tenir en compte la possibilitat d'avançar aquests diners, que serien uns 400.000 euros. El total de l'actuació -construir el carrer i el moviment de terres- puja, aproximadament, 700.000 euros.

El desenvolupament de la zona esportiva de Torroella està afectada pel sector urbanístic Mas Déu. Aquesta àrea té una quinzena de propietaris que ara no estan disposats a urbanitzar-la -obrir carrers i instal·lar-hi tots el serveis- perquè la inversió és important i el sector immobiliari està bastant aturat, de manera que no tenen clar aquest desemborsament. Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament està disposat a avançar el cost que per als propietaris tindria fer el nou carrer, col·locar-hi les instal·lacions indispensables i fer el moviment de terres de les parcel·les on han de construir-se els equipaments esportius.

Rufí ha destacat que la proposta de l'Ajuntament és «avantatjosa» per als privats perquè no els obliga a executar tota la urbanització del sector. El conveni, però, encara està en negociació.

El carrer que s'ha d'obrir és la prolongació del que puja de la rotonda d'entrada a Torroella si es ve de l'Estartit, i que porta a l'institut. La prolongació enllaça fins a la ronda Pau Casals. Així, a la banda esquerra de la prolongació es projecta el nou camp d'esports (on ara hi ha el Bike Park) i, a l'altre costat, s'hi edificarà el pavelló nou -el Bike Park es mourà a aquesta zona-. La regidora d'Urbanisme, Sandra Bartomeus (ERC-Junts), preveu que les obres del carrer i de la zona esportiva comencin al final d'any.