L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va presentar ahir al restaurant el Tinglado, la 24a edició de la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó, que enguany se celebrarà del 21 de maig al 19 de juny i comptarà amb la participació de 17 restaurants que oferiran menús específics de peix blau i una desena de bars i altres establiments que elaboraran tapes, pastissos o un còctel inspirat en el peix blau. L'acte de presentació va comptar amb la presència dels populars cuiners televisius Javier i Sergio Torres i amb l'alcalde, Carles Motas, entre altres autoritats.

Així, segons van informar el consistori, com a novetat en aquesta edició, es proposaran tres experiències complementàries a la campanya. Una d'elles, es farà el 28 de maig i consistirà a fer un recorregut amb catamarà abans del dinar. La segona iniciativa proposarà als comensals que es capbussin per veure un celler submarí sota les aigües de la platja guixolenca de Sant Pol i continuar després l'experiència a la taula del restaurant escollit. Finalment, la tercera activitat serà un taller participatiu que es farà a la Llotja del Peix on una peixatera ensenyarà a filetejar peix, salar o marinar anxoves. A més, per il·lustrar la campanya, el pintor Carles Piqueras ha realitzat el quadre Verats.