L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està habilitant uns terrenys perquè acullin 300 places d'aparcament gratuït a la ronda de Llevant. El regidor d'Urbanisme, Josep Saballs, ha explicat que aquest aparcament funcionarà durant sis mesos, té una superfície de 13.000 metres quadrats i el cost per a l'Ajuntament serà perdonar l'impost de béns immobles d'aquest any als propietaris dels terrenys.

Saballs ha concretat que l'aparcament s'ubica a la superfície que antigament ocupava la fàbrica Ileco. Actualment, l'Ajuntament està habilitant l'espai: s'ha de desbrossar el solar i aplicar-hi la gresa, que surt de la que es treu de l'espai que ha de convertir-se en el Guíxols Arena. El regidor calcula que en un parell de setmanes l'aparcament ja estarà obert i té la finalitat d'absorvir els vehicles dels visitants a la ciutat que hi vagin en els punts àlgids de l'estiu. Josep Saballs ha afegit que l'accés en vehicle es farà per la ronda, mentre que els peatons hi podran accedir pel carrer de Mascanada.

L'Ajuntament ganxó n'està adequant un altre al carrer de Pere Màrtir per donar servei als visitants de la platja de Sant Pol. Aquest aparcament disposarà de 38 places i, com el de la ronda de Llevant, serà gratuït i l'Ajuntament el pagarà condonant l'IBI a la propietat. L'arrendament és per cinc anys.