L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro contracta una empresa externa perquè executi la implementació de la valoració de llocs de treball, tasca que ha dut a terme la mateixa empresa, ha explicat la regidora de Recursos Humans, Dolors Guirado. La darrera contractació ha estat criticada pel regidor d'ICV a l'oposició, Pedro Torres, que no l'entén quan l'Ajuntament ja disposa d'una cap de personal incorporada fa tres mesos -l'anterior tècnic responsable ha estat traslladat a l'area d'Urbanisme-. Torres tampoc veu bé la despesa que suposarà aquest contracte, pel qual l'Ajuntament pagarà 80 euros a l'hora amb un màxim de 17.000. El regidor ecosocialista ha precisat que un cop s'esgoti aquesta xifra, l'Ajuntament pot fer un nou contracte.

Així doncs, la critica de Pedro Torres se centra en el fet que malgrat la incorporació de la nova cap de Recursos Humans fa tres mesos, l'Ajuntament ha de contractar una empresa perquè l'assessori. El regidor considera que aquestà àrea «és un desgavell» amb altres problemàtiques lligades, entre d'altres, als sindicats.

Guirado ha rebutjat la crítica de Torres que l'àrea sigui «un desgavell» i ha concretat que la contractació de l'empresa ve motivada per l'aplicació de la valoració de llocs de treball, una tasca que la mateixa empresa està executant i que ha entrat en la seva recta final. Un cop aprovada aquesta valoració dels llocs de treball de l'Ajuntament platjarenc, l'empresa agafarà de nou les regnes del procés per culminar-lo.

Dolors Guirado ha explicat que el contracte que actualment té l'empresa per la realització de la valoració dels llocs de treball és tancat; mentre que el que rebrà per la implementació depèn de les hores que sigui necessària la seva assistència per aquest preu de 80 euros a l'hora.

L'empresa podrà fer assessorament puntual a l'àrea de Recursos Humans en d'altres aspectes.