El govern ganxó impulsa la fira del conte

El certamen serà del 10 al 12 de juny i s'adreçarà tant als visitants com als professionals

25.05.2016 | 07:24
Presentació de la fira, que serà del 10 al 12 de juny.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols organitzarà del 10 al 12 de juny el certamen «Explica'm, primera fira del conte i altres històries». Amb aquesta iniciativa pretén un cap de setmana temàtic on la cultura, les històries, l'espectacle de carrer, la il·lustració i altres aspectes relacionats amb els contes inundin la ciutat. Es tracta de submergir-se durant dos dies i mig en un univers per a un públic familiar, que abasta els joves, els infants, els grans i els adults.

Des de divendres fins al diumenge Sant Feliu de Guíxols tindrà una potent oferta d'espectacles i esdeveniments, així com una fira integradora que té com a referent el conte, la narració i la imaginació. Una aposta cultural i turística, en diferents escenaris, i on tindrà molt protagonisme el carrer.

El ric univers d'aquesta iniciativa mostra que es vol anar molt més enllà d'una fira del conte tradicional: s'obre a un gran ventall tant de públic com de professionals que hi vulguin participar. Està oberta al públic local, als visitants, als contacontes, als il·lustradors, als rondallaires, als explicadors d'històries, o simplement a tota persona que vulgui jugar amb la imaginació. Contes de fades, contes de mariners, contes de gripaus i granotes, històries de somni, reis i princeses, alguna bruixa (bona) i nombrós teatre per a un públic familiar. Tot en un cap de setmana on es podrà contemplar una fira amb més de 100 estands i parades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema