Els candidats de Mister Espanya llueixen en les activitats a Platja d'Aro

26.05.2016 | 07:23
Els candidats, ahir, a l´hotel Costa Brava de Platja d´Aro.

Platja d'Aro és l'escenari durant tota aquesta setmana de les activitats relacionades amb el concurs de bellesa masculina més important de l'estat, Mister Internacional Spain, que per primer cop se celebra a Catalunya. Durant sis dies, els 48 candidats que opten al màxim guardó participen en un extens programa d'activitats al municipi, algunes d'àmbit intern per a patrocinadors, però moltes de públiques, obertes a tots els públics, entre els que destaquen una desfilada de moda demà a l'aire lliure, a l'avinguda de s'Agaró; i la gran gala final, dissabte a partir de les nou del vespre al Palau d'Esports i Congressos. L'entrada és gratuïta, però prèviament cal retirar invitació a l'Oficina de Turisme.

Ahir, els candidats van fer proves físiques i esportives a la Platja Gran i, tot seguit, una sessió fotogràfica a la zona de platja de Cavall Bernat i un còctel a l'hotel Costa Brava, del grup Aromar Hotels & Restaurants.

El conjunt d'activitats són una oportunitat promocional de municipi a les portes de l'estiu, que han de facilitar el coneixement de Platja d'Aro entre públics i mercats més enllà de la zona d'influència habitual del municipi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema