Quatre dones han estat detingudes com a presumptes autores d'un robatori a un supermercat de Palafrugell, d'on van sostreure 105 productes que ocultaven principalment a l'interior d'unes malles que vestien, segons informen els Mossos d'Esquadra.

El botí estava compost de pots de laca, sobres d'embotits diversos, llaunes d'escopinyes, d'anxoves i un altre tipus de material per a un valor conjunt superior als 450 euros.

Els fets es remunten al passat 17 de maig, quan uns agents de patrulla van observar com les quatre dones, a les quals van reconèixer per haver-les identificat anteriorment per altres delictes contra el patrimoni, sortien del supermercat i accedien a un vehicle que les esperava.

El registre de l'automòbil va permetre localitzar tot el material sostret, de manera que els Mossos d'Esquadra van procedir a la detenció de les presumptes lladres, totes de nacionalitat espanyola, d'entre 22 i 52 anys i veïnes de Terrassa i el Prat de Llobregat (Baix Llobregat).

Les detingudes van passar el 18 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà), que va decretar la seva posada en llibertat.