La família Ensesa renova l'espai Candlelight de l'hostal La Gavina

El restaurant, que manté la seva essència, és l'aposta gastronòmica estrella d'aquest 2016 de l'hostal

03.06.2016 | 07:21
D´esquerra a dreta, Laurentino Costa, José Luis Pulido i Romain Fornell · DdG

La família Ensesa segueix amb la implementació a l'hostal de la Gavina de s'Agaró del projecte gastronòmic que lidera el xef francès Romain Fornell, el qual compta amb una estrella Michelin pel seu restaurant Caelis de Barcelona. Després de renovar la proposta gastronòmica del restaurant Garbí, la terrassa La Gavina i el bar El Barco en un procés que va començar l'any passat, ara ha estat el torn del restaurant Candlelight.

La propietat ha apostat per una renovació integral de l'espai, conservant la seva tradició i classicisme amb la restauració de llums, canelobres, sòls, sotres, mobiliari, i amb l'exclusivitat que hi ofereixen les pintures del pintor català Emili Grau i Sala, disposades de manera singular en els angles de les parets i que van ser creades expressament per aquest restaurant.

Per a la carta de l'espai renovat, Fornell s'ha inspirat en l'entorn natural del mar i del paisatge, a la recerca de la fusió de la seva alta i clàssica cuina francesa amb el producte de qualitat i proximitat que ofereix el Mediterrani. Un exemple és el plat de gamba de Palamós amb una sopa infusionada en capuccino amb gamba en tres serveis. Gall de Sant Pere amb vel a l'estragó o colomí en cocotte són altres plats del nou menú.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema