Tres-centes persones, provinents de nou entitats d'atenció a col·lectius amb necessitats especials de les comarques gironines, van participar ahir en la Gran Festa Solidària de la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, FIMAG 2016, que va celebrar-se al Museu de la Mediterrània.

Els centres assistents en aquesta edició de la festa van ser: el Centre de Dia Mifas (Vilafant), la Fundació Privada Els Joncs (Sarrià de Ter), el Grup Mifas Riudellots (Riudellots de la Selva), el CEE Mare de Déu del Món (Vilafant), el Centre Ocupacional i Especial de Treball (Banyoles), el Centre Ocupacional Fundació Astres (Girona), el Centre Tramuntana (Palafrugell), la Fundació Astrid (Girona) i la Fundació Astres (Santa Coloma de Farners). Hi van actuar David el Mag, el Mag Sergi, Carles el Mag i la Maga Clara, que van fer participar els assistents en els seus espectacles de màgia. Tots ells són membres de la Fundació Abracadabra de Mags Solidaris.

La Gran Festa Solidària és l'acte principal del vessant més social de la fira, que destinarà el 5% dels beneficis de les funcions de la Gala Internacional a la Fundació Abracadabra.