L'Ajuntament de Palamós executarà després de l'estiu les obres de consolidació del tram de camí de ronda de s'Alguer que es va ensorrar i que obliga a mantenir-lo tancat. L'equip de govern va aprovar definitivament el dijous passat el projecte d'intervenció, que puja uns 30.000 euros i té un termini d'execució de dos mesos.

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig (ERC), ha explicat que els tràmits administratius que s'han de fer ara per a l'adjudicació de l'obra farien que la seva execució comencés en ple estiu i enmig de la temporada turística. A més, ha concretat el batlle, el transport del material per dur a terme les obres s'ha de fer a peu a través del tram de camí de ronda que està obert; aquesta situació podria comportar problemes de trànsit per a vianants ja que a l'estiu aquest pas fins al punt on està tancat és freqüentat per visitants, de manera que es vol evitar les molèsties que uns i altres es provocarien mútuament.

El tram tancat del camí de ronda es troba en l'àrea coneguda com a s'Alguer Petit. Segons informa Ràdio Palamós, l'any 2011 va patir esllavissades, les quals es van repetir dos anys més tard. Aleshores, es va decidir tancar aquest tram per motius de seguretat. Malgrat que la competència del camí de ronda és del Servei de Costes, l'Ajuntament ha decidit fer la inversió perquè per a l'administració palamosina "és una obra prioritària", ha concretat Puig, ja que es tracta d'un dels atractius amb què el municipi compta com a promoció.