El concurs d'idees per escollir la imatge identificativa de la Festa Major de Sant Genís de Torroella de Montgrí ja té les tres propostes finalistes que se sotmetran a votació popular per escollir-ne la guanyadora. Els autors dels treballs seleccionats pel jurat han estat Eulàlia Aldrich, de Monells; Betty Llensa, de Girona; i David Font, de Palafrugell.

Les tres propostes finalistes i la resta de treballs presentats estan exposats fins al 27 de juny a la Capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí. En aquesta sala hi ha una urna per tal de recollir el vots. Per participar a la votació caldrà estar empadronat a Torroella de Montgrí i ser major de 16 anys (nascuts abans del 17 de juny de 2000). Amb aquest procés participatiu l'Ajuntament vol que la població es pugui sentir més seva la proposta atès que la guanyadora es convertirà, durant molts anys, en la imatge d'un dels esdeveniments més rellevants, culturalment i socialment, de la vila.

El jurat del concurs ha comptat amb la participació de professionals de prestigi com Jesús del Hoyo, degà del Col·legi de Disseny Gràfic de Catalunya, i de Xavier Cordomí, director del Centre Barceloní de Producció i Difusió de Cultura Popular d'arrel Tradicional Catalana. També n'han format part la regidora de Cultura i Festes, Núria Bosch; Dani Subirà, en representació de les entitats de la Festa Major; i Jordi Gamero, cap de Comunicació de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.

El concurs s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament de millorar la projecció i difusió de la Festa Major de Sant Genís, reforçant-ne la seva imatge com un període de l'any amb personalitat pròpia.