L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas (TSF), ha aprovat per decret el plec de condicions econòmiques i administratives per licitar un contracte per "l'elaboració i impressió d'una públicació periòdica de difusió de la informació d'interès públic per a la ciutadania". El preu de la licitació és de 44.575,10 euros a l'any (IVA a part), el qual contempla l'elaboració i impressió de 12 butlletins anuals de 20 pàgines i una tirada de 10.000 exemplars per número; l'elaboració i impressió d'un butlletí extra a l'any amb les mateixes condicions que el mensual. Existirà la possibilitat d'ampliar un o dos números amb un màxim de vuit pàgines anuals per un preu de 665,30 euros (IVA a part) per l'ampliació de quatre pàgines (cada ampliació és de quatre pagìnes).

El contracte, que s'ha de licitar, ha estat criticat pel regidor de MES, a l'oposició, Pere Albó, que considera excessiva la despesa i que en comptes d'informar serà un mitjà de "propaganda" del govern local. El regidor de MES retreu aquesta despesa quan n'hi ha d'altres que considera prioritàries i estan menys dotades en el pressupost d'aquest any: aportacions a les associacions locals disposa de 42.448 euros; emergències socials, amb 42.000 euros; 36.000 euros per al servei d'aliments; i 34.200 per a acció solidària, entre d'altres que detalla Albó.

El regidor de l'oposició ha recordat que anys enrere aquesta publicació ja es feia però que des de l'inici de l'anterior mandat va deixar de produir-se. Aleshores, Pere Albó era vicealcalde de la ciutat en un govern liderat per Joan Alfons Albó (CiU). Pere Albó ha manifestat que aleshores aquest butlletí "sempre va ser polèmic" pel contigut polític que podia tenir. En tot cas, afirma que l'anterior mandat van decidir eliminar-lo perquè era prescindible i es necessitaven els diners per a partides socials. També creu que en l'època actual si l'Ajuntament vol fer un butlletí hauria d'apostar per un format digital i no imprès.