El grup municipal de Guíxols des del Carrer, a l'oposició a l'Ajuntament ganxó, ha manifestat públicament la seva queixa perquè el concessionari del Club de Mar no ha complert la resolució de la Generalitat que dictava que, a més de la reobertura del pas públic del camí de ronda, s'havien de retirar els cartells que indicaven la prohibició d'accés públic. Així, ha denunciat públicament que el Club de Mar ha col·locat un rètol en què prohibeix l'accés a un espai que anomenen solàrium, i que, segons Guíxols des del Carrer, es troba en la zona maritimoterrestre, com el camí de ronda.

Guíxols des del Carrer també recorda que hi ha una ordre de la Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme que dicta que l'embarcador que hi ha haurà de disposar d'amarratges lliures per posar-los a disposició de l'ús públic.

El partit apunta que, efectivament, es va obrir la porta nord -va ser l'abril de 2013, quan fins aleshores el pas de la servitud de trànsit al litoral que estableix la llei havia estat barrada per un mur-, però que no s'ha executat l'obertura del pas per la zona sud.

El grup municipal de l'oposició portarà aquest assumpte en el ple municipal que tindrà lloc aquest dijous.