Els lladres de butrons han intentat fer de les seves al Baix Empordà. La passada nit i matinada van actuar a Verges, en una empresa càrnica de la localitat. Sortosament, però, l'alarma els va acabar espantant i no van acabar robant res de l'empresa, que està situada al carrer Progrés del poble.

Els Mossos d'Esquadra investiguen el succés. S'hi van desplaçar la nit de dimarts a dimecres però en arribar-hi els delinqüents ja havien fugit cames ajudeu-me. De moment no s'han practicat detencions per la temptativa de robatori en l'empresa.

El succés es remunta pels voltants de les dotze de la nit de dimarts a dimecres. Un grup de lladres es van dirigir fins a una empresa càrnia del carrer Progrés de Verges. Un cop allà, van esbotzar part d'una paret de la nau. Van fer-hi un forat d'un metre d'alçada per poder-se esmunyir cap a dins de l'empresa.

Van accedir fins a l'interior i van voler destrossar l'alarma però la sort no els va acompanyar. I és que va començar a sonar fortament i ràpidament la central d'alarmes va alertar els Mossos d'Esquadra. S'hi van desplaçar diverses patrulles pel voltant de les dotze de la nit, però un cop inspeccionada l'empresa van poder comprovar per una banda que no hi havia ningú a dins i per l'altra, que no havien aconseguit emportar-se cap botí.

Tot i això, els lladres van deixar la seva empremta perquè van destrossar la paret fent-hi el butron, també van espatllar l'alarma i a més van remenar força.

Aquesta càrnia sortosament compta amb càmeres de videovigilància que van poder captar els lladres en acció i que podrà servir, a mans dels Mossos d'Esquadra, per enxampar-los.