El ple de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols de dijous passat va aprovar les inversions financerament sostenibles per aquest any. En total, pugen 1.380.539,94 euros, xifra que prové dels romanents de què disposa la corporació. El regidor d'Hisenda, Josep Melcior Muñoz (PSC), ha exposat que, en total, l'Ajuntament té uns 2,1 milions d'euros per destinar a aquestes inversions sostenibles, de manera que calcula que el mes de juliol es farà una nova aprovació amb la resta de diners per a inversions sostenibles. D'aquest primer capítol, la inversió més important serà per a la urbanització de la segona fase del carrer Santa Magdalena, amb 676.143,60 euros, una obra que, com la resta de les inversions sostenibles, ha de començar aquest any.

Les inversions sostenibles, ha exposat Muñoz, són aquelles que no formen part de la despesa corrent i que tampoc generen cap despesa posterior -per exemple, fer un pavelló comporta posteriorment un cost de posar-lo en marxa-. Amb aquests criteris, hi ha aquesta obra del carrer Santa Magdalena, asfaltatge de carrers (225.000 euros); millora de voreres (175.000 euros); façana de l'antic Hospital (149.775,34 euros); implantació i difusió de l'administració electrònica a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (123.300 euros); i arranjament de les esllavissades del carrer Ricard Boadella, escales i camí de ronda (31.321 euros). Pel ple van passar i aprovar-se també un parell de modificacions de crèdits.

El regidor de MES, Pere Albó, va aprofitar per carregar contra la gestió que l'actual equip de govern ha fet d'aquest pressupost i de l'anterior. Així, va afirmar que amb aquestes modificacions pressupostàries es podia haver posat ordre «a tot el desgavell provocat». Muñoz li va respondre que «la realitat del pressupost exposada pel grup MES no té res a veure amb la realitat viscuda».