Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 20 anys al qual atribueixen la comissió de quatre robatoris en quatre domicilis de Palamós (Baix Empordà), en els quals es va apoderar d'aparells electrònics, diners en efectiu i joies.

La policia catalana ha informat en un comunicat que la detenció del jove, veí de Girona i de nacionalitat marroquina, es va produir el passat dia 12 a Palafrugell, quan una patrulla de la Policia Local d'aquest municipi va parar el vehicle que conduïa l'arrestat ja que va advertir que tenia caducada la ITV.

Els mossos atribueixen al detingut tres robatoris comesos el passat 21 de febrer en domicilis del carrer Josep Pla de Palamós, als quals va accedir després de forçar les finestres i se'n va endur rellotges, diners en efectiu, aparells electrònics i equipacions per practicar submarinisme.

El quart dels robatoris va tenir lloc el passat 17 de juny a la zona de la Fosca de Palamós, quan va accedir a una casa després de trencar els vidres d'una finestra, encara que en aquesta ocasió no va poder apoderar-se de res ja que va fugir precipitadament en veure's sorprès per una patrulla de la Policia Local.

Els mossos van aconseguir identificar l'autor després que testimonis presencials els facilitessin la seva descripció i la matrícula del vehicle.

Després de passar a disposició del jutjat de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, va quedar en llibertat amb càrrecs.