El programa Fem Platja! de la regidoria de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro desenvolupa, un estiu més, una tasca integral que va més enllà de la gestió de la neteja de la façana marítima, per incorporar-hi també aspectes de qualitat, informació i seguretat. Fem Platja! mobilitza, del 4 de juny al 18 de setembre, de manera diària, un equip humà de 48 persones d'àmbits diversos -salvament i socorrisme, seguretat pública, informació o neteja i manteniment-, amb un pressupost anual aproximat de 725.000 euros.

En matèria de seguretat i salvament hi participen 23 socorristes en cinc punts de socors, set cadires i una torre de vigilància; un servei propi d'embarcació de rescat; la disponibilitat de tres desfibril·lador; i també la distribució de 2.000 braçalets per facilitar la localització de possibles infants extraviats. Complementàriament, per segon any consecutiu s'ha incorporat un punt SOS a la Cala del Pi.

En l'àmbit de la seguretat, la Policia Local hi destina una patrulla en bicicleta, una barca de vigilància, i una parella per fer rondes a peu, tant de dia com de nit. En matèria d'oci es pot gaudir de diverses ofertes d'àmbit privat.

Una de les tasques principals de Fem Platja! són les accions de manteniment i neteja. L'empresa concessionària del servei hi treballa cada matinada amb la gran maquinària de neteja i amb diversos equips d'operaris amb suport de quads. També es disposa d'una barca pròpia de l'Ajuntament per realitzar neteja a l'aigua en doble torn, i d'una segona embarcació per a la neteja d'aquelles zones de difícil accés. Aquest estiu es tornen a repartir gratuïtament entre els usuaris de les platges 20.000 cendrers reutilitzables.