El nou alcalde de Torroella assumeix Hisenda, Administració electrònica i Serveis Municipals

El primer tinent d'alcalde, Jordi Colomí, s'encarrega de les carteres d'Urbanisme i Llicències d'Obres

23.07.2016 | 21:13
Josep Maria Rufí, en una imatge del passat 20 de juliol

Aquest dissabte al matí s'ha aprovat el cartipàs del nou equip de govern de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), format per ERC-Junts, UPM, L'Est i la CUP. El nou alcalde, Josep M. Rufí (ERC-Junts), ha assumit les carteres d'Hisenda; Administració electrònica, bon govern i transparència, i Hisenda.

El primer tinent d'alcalde, Jordi Colomí (UPM), s'encarregarà d'Urbanisme i desenvolupament de la zona esportiva; Llicències d'Obres i Activitats; Unitat Operativa de Manteniment (UOM); Esports, i Món Rural.

El segon tinent d'alcalde és Josep Martinoy d'UPM, que ha assumit les carteres de Comunicació; Seguretat Ciutadana; Mobilitat urbana; Innovació i Desenvolupament, i Espai Ter.

Sandra Bartomeus (ERC-Junts) és la nova tercera tinent d'alcalde i s'encarregarà de Gestió Territorial; Oficina Tècnica; Medi Ambient; Salut, i Habitatge.

Josep Maria Rufí (ERC-Junts) va ser investit en un ple extraordinari alcalde de Torroella de Montgrí dimecres, 20 de juliol, després de prosperar la moció de censura presentada conjuntament amb UPM, L'Est i la CUP, tres partits que fins llavors estaven a l'oposició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema