Aquest dissabte al matí s'ha aprovat el cartipàs del nou equip de govern de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), format per ERC-Junts, UPM, L'Est i la CUP. El nou alcalde, Josep M. Rufí (ERC-Junts), ha assumit les carteres d'Hisenda; Administració electrònica, bon govern i transparència, i Hisenda.

El primer tinent d'alcalde, Jordi Colomí (UPM), s'encarregarà d'Urbanisme i desenvolupament de la zona esportiva; Llicències d'Obres i Activitats; Unitat Operativa de Manteniment (UOM); Esports, i Món Rural.

El segon tinent d'alcalde és Josep Martinoy d'UPM, que ha assumit les carteres de Comunicació; Seguretat Ciutadana; Mobilitat urbana; Innovació i Desenvolupament, i Espai Ter.

Sandra Bartomeus (ERC-Junts) és la nova tercera tinent d'alcalde i s'encarregarà de Gestió Territorial; Oficina Tècnica; Medi Ambient; Salut, i Habitatge.

Josep Maria Rufí (ERC-Junts) va ser investit en un ple extraordinari alcalde de Torroella de Montgrí dimecres, 20 de juliol, després de prosperar la moció de censura presentada conjuntament amb UPM, L'Est i la CUP, tres partits que fins llavors estaven a l'oposició.