Rufí recupera Hisenda i Jordi Colomí assumeix Urbanisme

El portaveu i el número dos d'UPM, Josep Martinoy, tenen la primera i segona tinença d'alcaldia

25.07.2016 | 07:11
D´esquerra a dreta, Jordi Colomí, Marc Calvet, el portaveu de la CUP Robert Huertas, el secretari municipal, Josep Maria Rufí i Roser Font, en el ple de la moció de censura d´aquest dimecres.
D´esquerra a dreta, Jordi Colomí, Marc Calvet, el portaveu de la CUP Robert Huertas, el secretari municipal, Josep Maria Rufí i Roser Font, en el ple de la moció de censura d´aquest dimecres.

El nou equip de govern de Torroella de Montgrí, el tripartit integrat per ERC-Junts, UPM i LEST, ja ha tancat el cartipàs, del qual donarà compte en el ple que tindrà lloc demà a les vuit del matí. L'alcalde Josep Maria Rufí recupera l'àrea d'Hisenda -ja tenia aquesta delegació en el govern que va formar durant un any amb el grup de Convergència-; mentre que Urbanisme l'assumeix el portaveu d'UPM, Jordi Colomí. Del tercer partit del govern, LEST, Sílvia Comas serà la regidora de Gestió Costanera i Platges i Sandra Pibernat, de l'àrea de Turisme.
Rufí dirigirà, a més de l'àrea d'Hisenda, Administració Electrònica, Bon Govern i Transparència, i els Serveis Municipals. Els altres regidors d'ERC-Junts tindran les següents delegacions: Sandra Bartomeus liderarà Gestió Territorial, Oficina Tècnica, Medi Ambient, Salut i Habitatge; Marc Calvet, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Empresa i Participació Ciutadana; finalment, Jordi Regincós assumeix Cultura i Festes, Patrimoni Cultural, Educació i Can Quintana. Per UPM, Colomí serà el resposable d'Urbanisme i el desenvolupament de la zona esportiva, llicències d'obres i activitats, la brigada, Esports i Món Rural. Josep Martinoy serà el nou responsable de Comunicació, Seguretat Ciutadana, mobilitat urbana, innovació i desenvolupament i Espai Ter. Roser Font s'encarregarà d'Acció Social i Cooperació, Joventut i Recursos Humans.
Quant a les tinences d'alcaldia, Colomí i Martinoy (ambdós d'UPM) tindran la primera i la segona, respectivament. La tercera serà per a Sandra Bartomeus (ERC-Junts); la quarta per a Sílvia Comas (LEST) i la cinquena per a Marc Calvet (ERC-Junts). Tot i el tancament d'aquest cartipàs, el nou govern segueix en negociacions amb la CUP per veure si s'hi integra. En el cas que entrés, es redistribuirien algunes delegacions -una de les peticions de la CUP és portar Habitatge, Acció Social, Joventut i Participació Ciutadana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El Baix Empordà

Sant Feliu de Guíxols projecta un aparcament de 600 places a la Corxera

L'equip de govern engega el procés perquè les obres siguin una realitat en dos anys i s'enterri el...

El nou passeig de l´Estartit serà presentat al desembre o al gener

El nou passeig de l´Estartit serà presentat al desembre o al gener

Afectarà l'àmbit que és competència de Ports, des del moll fins a la rotonda del torrent d'en Planes

La recerca a Sant Antoni dels desapareguts no aporta noves pistes

La troballa de roba i objectes que van fer els Mossos d'Esquadra fa pocs dies i aquest cap de...

Un decret de Sais sobre Sorea engega una nova polèmica amb l´oposició

Sais ha afirmat que l'únic acord que pren en el decret és treure aquest import -que correspon al...

ERC de Palafrugell vol que l´Ajuntament anul·li la llicència del Golfet

ERC de Palafrugell vol que l´Ajuntament anul·li la llicència del Golfet

El ple de la corporació debatrà avui una moció presentada pels republicans perquè el permís...

Suspenen la recerca de la parella desapareguda fa dotze dies a s´Agaró

La mala visibilitat i el fort onatge han obligat els serveis d'emergència a retirar-se de la zona

Enllaços recomanats: Premis cinema