La Policia Local de Palafrugell va intervenir en la reanimació d'un veí de Llafranc, de 73 anys d'edat, que va patir diumenge una aturada cardiorespiratòria i que posteriorment va ser traslladat en helicòpter a través dels serveis d'emergències fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, han informat fonts municipals.

Els fets van succeir el diumenge passat 24 de juliol, cap a les nou del matí, quan la Policia Local va rebre l'avís d'emergència. Fins al domicili de la persona afectada es va desplaçar una patrulla que va comprovar que es tractava d'un home en estat inconscient i sense respiració. De forma immediata, els agents van efectuar les corresponents maniobres de reanimació amb l'aparell desfibril·lador DEA amb el qual està dotat la unitat policial, fent dues descàrregues, han afegit les fonts.

Posteriorment, una dotació del Servei d'Emergències Mèdiques es va fer càrrec del cas, mentre una altra dotació de la Policia Local de Palafrugell es va desplaçar a la platja de Llafranc per desallotjar a les persones que s'hi trobaven per tal que l'helicòpter d'emergències hi pogués aterrar. Després de d'aquesta operació, van traslladar aquesta persona a l'hospital gironí Josep Trueta.