Calonge firma l'acta d'ocupació del nou edifici de La Sínia

L'Ajuntament podrà començar els preparatius per deixar llesta l'escola per al pròxim curs

30.07.2016 | 07:24

El nou edifici de l'escola La Sínia de Sant Antoni de Calonge ha acollit la signatura de l'acta d'ocupació que permetrà a l'Ajuntament començar els preparatius perquè el proper curs pugui començar a la nova escola. L'alcalde de Calonge, Jordi Soler, i representants de la direcció del centre escolar, de la Generalitat de Catalunya i de la construcció de l'obra han signat aquesta acta que permet l'ocupació de l'equipament per poder preparar els treballs de neteja i de trasllat cap al nou edifici. Així, les tasques de neteja i trasllat al nou edifici es realitzaran simultàniament amb els últims treballs que actualment s'estan enllestint per finalitzar l'obra. D'aquesta manera, abans de l'inici del curs se signarà l'acta d'ús docent per posar en ús l'edifici i l'escola La Sínia de Sant Antoni podrà començar el curs a les noves instal·lacions, han informat fonts municipals.
La construcció del nou edifici de l'escola La Sínia de Sant Antoni va començar el mes de febrer de ?l'any passat. Es tracta d'un equipament d'una línia, però amb un disseny pensat per a futures ampliacions. L'edifici té forma d'U i consta de tres cossos: un edifici que acollirà la zona infantil, el menjador i la cuina. Una altra part que acollirà les aules de primària i el tercer bloc on hi haurà el gimnàs i els vestidors. El pati connecta els tres cossos de l'edifici, i té una zona pavimentada amb pista esportiva i zona de joc.

Uns 200 alumnes
La construcció d'aquest edifici ha suposat una inversió de 3.578.279 euros que assumeix la Generalitat, mentre que l'Ajuntament hi ha posat els terrenys. El nou edifici de La Sínia esta situat al número 10 del carrer Mascarell, en una parcel·la de 6.500 metres quadrats, situada a escassament 100 metres d'on ara hi ha la mateixa escola que funciona des del curs 2006-2007 en mòduls prefabricats, i just davant de la llar d'infants el Ginjoler. Actualment aquesta escola té una línia sencera d'infantil i de primària i gairebé 200 alumnes.
El municipi de Calonge i Sant Antoni disposa de dos llars d'infants, tres escoles de primària i un institut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema