La concentració de les barraques i concerts aixeca queixes de veïns

L'equip de govern ganxó defensa «un nou model de Festa Major» consensuat amb el Consell de Joves

31.07.2016 | 07:18
La part central del passeig del Mar que acollirà a partir d´avui les barraques i els concerts de la Festa Major · Marc Martí

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols sempre és focus d´alguna queixa. Aquest any, però, no han arribat després de la seva celebració, sinó que ja s´han fet sentir de forma preventiva. Veïns del passeig del Mar, els quals han volgut mantenir l´anonimat, s´han posat en contacte amb aquest diari per queixar-se de les molèsties que hauran d´aguantar amb les barraques i els concerts que tindran lloc davant de l´Ajuntament. Un d´ells recordava que abans eren quatre dies que hi havia concert en aquest punt, però que ara seran vuit, des d´avui i fins al 6 d´agost, i tots amb música més enllà de la mitjanit. I témen perquè no puguin descansar.

La regidora d´Esdeveniments, Georgina Linares, va exposar ahir que, efectivament, cada any hi ha queixes i que «s´accepten», però també va recordar que és impossible contentar a tothom. Linares va explicar que l´Ajuntament va acordar amb el Consell Local de Joves el trasllat de les barraques al passeig del Mar i, de fet, ja es volia fer l´any passat, però no hi van ser a temps. La regidora defensa «un nou model de Festa Major» i que els canvis sempre tenen partidaris –que li han agraït el canvi– i detractors. I va afegir que a davant de l´Ajuntament sempre hi ha hagut concerts i que el decret dels horaris és el mateix que cada any. Georgina Linares va concretar que la Festa Major sempre és del 31 de juliol al 4 d´agost, però que aquest any sí que és cert que durarà uns dies més perquè coincideix amb dos caps de setmana, ja que s´estira pel principi (amb l´inici avui dels concerts) i pel final, amb el divendres i el dissabte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema