El Club Nàutic Costa Brava escull qui farà els nous edificis

31.07.2016 | 09:58
Eduard Sallés (a la dreta), amb el representant de Fuses-Viader.

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i el Club Nàutic Costa Brava-Club Vela Palamós han fet pública la resolució del concurs per seleccionar una proposta general dels nous edificis del Club Nàutic Costa Brava a Palamós, de cara a la renovació de la concessió administrativa que es durà a terme l'any 2018. El jurat del Concurs ha escollit la proposta presentada anònimament per l'equip Fuses-Viader Arquitectes.

L'equip guanyador obtindrà l'encàrrec de l'avantprojecte dels nous Edificis A, B i C un cop s'hagi aprovat el Pla Especial que l'Ajuntament de Palamós està tramitant sobre aquest sector.

El jurat del Concurs ha estat format pel President de la Junta Directiva del CNCB, Eduard Sallés Archs; el secretari de la Junta Directiva del CNCB, José María Arnedo del Pozo; l'arquitecte municipal de Palamós, Jaume Viñolas Segarra; els arquitectes Enric Yañez Castro i Josep Sanllehí Pijoan, designats pel CNCB; els arquitectes Manel Bosch Aragó i Lluís Rodeja i Roca, designats pel COAC; i l'assessora jurídica del COAC, Helena Hugas, amb veu i sense vot.

D'un total de 60 participants en la primera fase, se'n van convidar sis a presentar proposta en la segona fase i anònimament. El passat 21 de juliol el jurat va valorar les propostes rebudes i el dia 26 es va fer l'obertura del sobre 2 dels lemes i la proclamació del guanyador. Dels 60 equips admesos al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, els equips que varen arribar a la segona fase del Concurs van ser sis: SCOB Arquitectura i Paisatge, SLP; Esteve Bonell Costa i Josep M. Gil Guitart; Fuses-Viader Arquitectes, SLP; Albert Jané Planelles i Bernat Llauradó Auquer; Anna Noguera Nieto i Francesc Cobo del Arco.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema