Renoven la gespa artificial del camp de futbol de Castell d'Aro

L'Ajuntament cedeix la usada per a un projecte benèfic que la instal·larà a Guinea Equatorial

08.08.2016 | 07:18
Imatge de la retirada de la gespa del camp de futbol.
Imatge de la retirada de la gespa del camp de futbol.

Els treballs de renovació de la gespa artificial del camp municipal de futbol de Castell-Platja d'Aro, situat a la zona esportiva de Castell d'Aro, han començat aquesta setmana. El projecte substitueix la que es va instal·lar l'any 2003, actualment amb la fibra molt desgastada i amb gran pèrdua de material pel seu ús intensiu, i serà substituïda per una de darrera generació de 60 mil·límetres que garanteixi la pràctica del futbol en òptimes condicions i que disminueixi l'actual risc de lesions dels esportistes, ha informat l'Ajuntament. L'execució de les obres, a càrrec d'Italgreen Ibérica, té un pressupost de 156.000 euros amb una subvenció de 45.000 euros de la Diputació de Girona, una garantia de sis anys. La previsió és que la nova gespa estigui llesta en un mes, abans no comenci l'activitat de la temporada 2016-2017.
El projecte inclou també la renovació i instal·lació de diversos elements complementaris com són noves porteries de futbol 11, portaries mòbils de futbol 7 i futbol 11, noves banquetes i marcador electrònic i caixes protectores dels canons de reg. També s'incorporarà gespa artificial en una nova zona de quatre per 60 metres per fer-hi escalfaments. Simultàniament es faran nous encoratges per a porteries i nous marcatges a la gespa perquè s'hi pugui celebrar simultàniament tres partits de futbol 7 en transversal. L'Ajuntament cedeix la gesta que es retira a l'associació benèfica Export Àfrica Gestión de Proyectos, que la instal·larà a Guinea Equatorial perquè els infants puguin jugar en millors condicions que no pas en camps de terra.
L'execució de les obres comença amb la retirada de tots els elements esportius existents per col·locar-los de nou, un cop finalitzi la instal·lació de la nova gespa. Tot seguit, es fa el desmuntatge i retirada de la gespa artificial actual, i s'extreu del farciment de sorra i granulat de cautxú. Posteriorment es fa el replanteig de les dimensions del terreny de joc, s'instal·la la manta verda, es fa el marcatge dels camps i els farciments amb sorra de sílex sola primer, barrejada amb cautxú després, i finalment només amb cautxú per homogeneïtzar la superfície i afavorir la posició recta de la gespa. Finalment, es reinstal·len les porteries i els altres elements.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El Baix Empordà

Rep l´alta després de 113 dies ingressat el segon bomber amb botulisme

De totes les jornades que ha estat a l'hospital Josep Trueta, 99 les ha passat a la Unitat de...

El setmanari ganxó «Àncora» tanca després de 69 anys de vida

Els responsables del setmanari de Sant Feliu de Guíxols Àncora han anunciat que la publicació...

Analitzaran roba trobada al fons marí de s´Agaró per si és dels desapareguts

Si hi ha el mínim indici que podria ser de la parella desapareguda, la recerca es reprendrà

L´encreuament de la C-31 cap a l´Escala tindrà una rotonda l´any que ve

L´encreuament de la C-31 cap a l´Escala tindrà una rotonda l´any que ve

Ricard Font es compromet a estudiar els suggeriments del territori sobre les carreteres i diu que...

Segueix a s´Agaró la recerca de la parella desapareguda dijous

Els Mossos d´Esquadra continuen investigant les circumstàncies de cas

Enllaços recomanats: Premis cinema