El cadàver que s´ha localitzat aquest dilluns al matí a tocar de les instal·lacions del parc aquàtic Aquadiver de Platja d´Aro (Baix Empordà) no presentava aparentment signes de violència. El cos es trobava en un avançat estat de descomposició i els investigadors no han pogut tampoc determinar si era un home o una dona. Ara caldrà esperar els resultats de l´autòpsia per esclarir les causes de la mort. L´aixecament del cadàver, que es trobava a l´interior d´un túnel, s´ha fet pels volts de les dues. Segons els Mossos d´Esquadra, un grup de turistes que passejava per la zona han trobat el cos a cap a tres quarts de deu del matí i han avisat a un treballador del parc. Fins al lloc, s´hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d´Esquadra. La investigació continua oberta.

L´aixecament el cadàver, que es trobava en un avançat estat de descomposició, s´ha fet pels volts de les dues. Una jutgessa del jutjat de Sant Feliu de Guíxols que és qui porta el cas ha arribat fins al lloc a tres quarts de dues del migdia i després d´uns vint minuts s´ha procedit a traslladar el cos fins a la furgoneta de la funerària.

L´indret on s´ha descobert aquest matí és un túnel que hi ha just a tocar del recinte del parc aquàtic Aquadiver, on aquest dilluns hi havia una activitat pròpia del mes d´agost. Els usuaris no s´han adonat del que estava passant perquè per accedir fins al lloc calia arribar fins al final d´una de les zones d´aparcament. Els mossos han acordonat la zona just quan quedaven uns pocs metres per accedir a la boca del túnel.

Uns turistes han descobert el cadàver

Inicialment s´havia informat que la descoberta del cos l´havia fet un treballador del parc aquàtic. Els Mossos d´Esquadra han explicat després que han estat uns turistes que passejaven per la zona els que ho han vist i que aquests han anat a avisar al treballador.

Els mossos han obert una investigació per aclarir els fets i aconseguir descobrir la identitat del cos. Ara caldrà esperar els resultats de l´autòpsia per poder tenir més elements.