L'alcalde de Castell-Platja d'Aro, Joan Giraut (CiU), va reunir-se ahir al migdia amb una representant de l'operador turístic alemany que porta els turistes que dimarts de la setmana passada van fer la flashmob que va desencadenar una estampida en ser confosa per un atac terrorista Després de la trobada, Giraut va explicar que la representant de Ruf Reisen li va transmetre les disculpes per tot el que havia succeït una setmana enrere i li va comunicar que renunciaven a fer cap més actuació d'aquestes carecterístiques arran de l'ensurt que va generar.

Joan Giraut va comentar que la representant de l'operador turístic alemany va manifestar que lamentaven tot el que havia succeït, si bé va precisar-li que l'any passat ja havien realitzat una flashmob però que en aquella ocasió no se'n va derivar cap incident. En tot cas, les conseqüències que hi va haver amb la d'enguany han portar l'operador turístic a eliminar l'actuació a la via pública per als futurs turistes. En aquest sentit, Giraut li va expressar que, de totes maneres, l'Ajuntament no autoritzaria noves flashmob.

L'agent de l'operador turístic va afegir, en aquesta conversa amb Joan Giraut, que fa anys que porten joves a la localitat de Platja d'Aro i que mai abans hi havia hagut cap problema. Alhora que va destacar la qualitat de Platja d'Aro com a destinació turística.

Malgrat les disculpes transmeses ahir al batlle, els locals de restauració estan decidits a recórrer a la via civil per reclamar les pèrdues que van tenir arran de la desbandada que hi va haver de comensals.