Maria Teresa Roig Navarra, venedora de l'ONCE al punt de venda situat al número 3 del carrer Ample de la Bisbal d'Empordà, va repartir 700.000 euros amb el sorteig del Cupó Diari celebrat aquest dimarts. La venedora va vendre 20 cupons preimpresos premiats amb 35.000 euros cadascun.

La ciutat de la Bisbal d'Empordà ha estat agraciada en altres ocasions pels sortejos de l'Organització Nacional de Cecs. L'agost de l'any passat, l'ONCE va repartir 35.000 euros a la capital baixempordanesa amb el sorteig del Cupó Diari del dilluns. El cupó premiat el va vendre María Carmen Beltrán, venedora de l'ONCE que té el punt de venda al carrer de les Voltes al matí, i al quiosc del carrer Ample a les tardes. La butlleta premiada va ser un cupó electrònic. El febrer de 2014, el mateix sorteig va repartir 245.000 a Sant Feliu de Guíxols. Allí, fou el venedor José Delgado el que va vendre set cupons premiats amb 35.000 euros cadascun.

La Bisbal d'Empordà pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Girona, que presta servei a 359 afiliats i compta amb 143 agents venedors dels productes de joc que ofereix l'Organització Nacional de Cecs.