Un home de 55 anys va resultar ferit crític ahir a la tarda mentre es banyava a la platja de la Gola de Torroella de Montgrí, a la desembocadura del Ter. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les 12 del migdia, quan alguns banyistes van trobat surant el banyista, inconscient, i el van portar fins a la sorra, va informar Protecció Civil.

En un primer moment, l'home va ser atès per un socorrista de la platja propera de Mas Pinell, ja que en aquesta zona de la Gola no hi ha servei de socorrisme, segons les fonts de Protecció Civil. Posteriorment, el van reanimar els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que van desplaçar-se fins al lloc amb dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat. L'home va ser evacuat per aire a l'Hospital Josep Trueta de Girona, van informar des del Sistema d'Emergències Mèdiques.

A més dels efectius sanitaris, fins a la platja de la Gola també es van desplaçar agents de la Policia Local de Torroella de Montgrí i dels Mossos d'Esquadra, va afegir Protecció Civil.