La 26a edició del Còctel Rambo, protagonitzat per Carles Bisbe, ha trobat en la discoteca Les Teules de Pals la seva nova casa després que ni l'Ajuntament de Palafrugell ni la Generalitat volguessin que repetís l'espectacle a la platja de Llafranc. La cita és demà a partir de la mitjanit, si bé l'espectacle de Rambo no arribarà fins a la una de la matinada i es prolongarà una hora i mitja, segons ha comentat el secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas de Quintana, qui ha insistit que «és important que es preservi el que ha estat un referent per al turisme i per a l'oci nocturn».

L'edició de l'any passat havia de ser la darrera, la 25a, motiu pel qual Carles Bisbe va tirar la casa per la finestra i va fer l'arribada més espectacular que li quedava en la seva encarnació del personatge de l'actor Silvester Stallone: arribar en helicòpter i tirar-se al mar. Els dies previs a aquest quart de segle Bisbe va explicar que estava molt content d'arribar a la 25a edició, «però també estic trist de veritat perquè m'hauria agradat que la decisió de plegar fos meva, i que no em fessin plegar». Finalment, doncs, podrà seguir amb la seva actuació amb una edició més aquest dissabte.

Boadas de Quintana ha explicat que van mantenir contactes amb diferents locals i que, finalment, van optar per la discoteca Les Teules de Pals que, entre altres raons, té un aforament important. El preu de l'entrada anticipada és de 15 euros, mentre que la mateixa nit a la discotea serà de 20 euros.

Boadas de Quintana ha exposat que la celebració del Còctel Rambo en les instal·lacions de Les Teules permetrà que l'espectacle guanyi en seguretat i tingui menys problemes com ara el botellón, un dels aspectes que va motivar que l'Ajuntament de Palafrugell es posicionés en contra de l'esdeveniment. Boadas de Quintana ha insistit que el Còctel Rambo «és molt important com atractiu turístic».