L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro organitzarà una sessió informativa el proper 19 de setembre al vespre per exposar el projecte de la granja de 83.500 pollastres que ha tramitat perquè es construeixi a la Vall de Solius. El projecte té l'oposició frontal de la plataforma Salvem Solius, la portaveu de la qual, Helena Bou, ha manifestat que confia que hi participin tots els representants dels diferents organismes administratius que han atorgat les autoritzacions perquè es posi en marxa.

La plataforma encara confia en aturar l'autorització definitiva de la granja, i no descarta convocar una manifestació que talli la variant. Reclama la redacció d'un pla especial de protecció de la Vall de Solius i que, per exemple, el Departament de Territori i Sostenibilitat informi si es compleixen les directrius pel que fa a la protecció de sòls agrícoles.

Opositors a la granja van assistir al ple del dilluns, on l'alcalde Xavier Sala va escudar-se amb què la responsabilitat de l'autorització correspon altres adminsitracions, un posicionament que el regidor d'Emprenedors, Julio Rico, no comparteix. Rico va afirmar que «encara hi ha coses per fer» i que és «qüestió de voluntat política» que l'Ajuntament intervingui en aquest projecte de la granja de pollastres.