Ensurt monumental entre els conductors que circulaven a les 10 del matí d´ahir entre Llofriu i Vall-llobrega per la C-31 a causa d´un kamikaze que va entrar en sentit contrari a l´autovia sense aturar-se. Durant una bona estona de res va servir advertir-lo amb senyals sonores i visuals de l´error que estava cometent i el perill que suposava per a la circulació.

Uns motoristes van poder gravar amb el seu mòbil la infracció, que Costa Brava TV va publicar al seu mur de Facebook, i que és la prova més rellevant de que disposen els Mossos d´Esquadra per tractar de localitzar el conductor suïcida.

Ahir a la tarda encara es desconeixia qui era el propietari de l´automòbil perquè quan els Mossos d´Esquadra van entrar a la C-31 l´home ja l´havia abandonada per algun dels accessos i se li va perdre la pista.

Les imatges del vídeo enregistrat podrien facilitar la identificació del conductor si la policia autonòmica aconsegueix donar-li nitidesa a les plaques de matrícula, que pel contrast amb la llum del sol que hi havia en aquell moment fa complicat llegir els números.

El conductor kamikaze no va provocar cap accident entre la resta d´usuaris de la carretera.