Una criatura d'entre 1 i 2 anys va haver de ser rescatada ahir de dins d'un cotxe on havia quedat tancada a Sant Feliu de Guíxols. L'incident es va produir pels volts de quarts d'onze del matí, quan els Bombers van haver d'obrir el vehicle on el nadó havia quedat atrapat i que estava aparcat a la zona de la plaça de Pau Casals, concretament al començament del passeig Marítim del President Josep Irla. En total, l'operació de rescat va durar uns 20 minuts, després dels quals el nadó finalment va poder ser alliberat.

En el moment dels fets hi havia el pare de la criatura, que va intentar obrir el turisme amb matrícula francesa però, que finalment no va poder. Sembla ser, que el menor hauria accionat el sistema automàtic de bloqueig de les portes i això hauria impedit que l'home pogués accedir a dins del vehicle. El pare, espantat, va ser qui va alertar els serveis d'emergències pel que acabava de passar.

Segons testimonis dels fets, els Bombers van col·locar un camió davant el cotxe per fer ombra al menor que es va mostrar tranquil durant tot el procés. L'obertura del cotxe es va fer també amb presència de la Policia Local de Sant Feliu i els Mossos d'Esquadra.