L'Ajuntament de Palamós farà l'arranjament del camí de Castell

El projecte, que compta amb 60.000 euros, preveu l'asfaltatge d'un tram de 670 metres lineals

11.09.2016 | 07:18
Està previst que les obres es puguin realitzar durant el primer trimestre de 2017
Està previst que les obres es puguin realitzar durant el primer trimestre de 2017

L'Ajuntament de Palamós té previst aprovar, en el ple que se celebrarà dimarts vinent, el projecte d'arranjament d'un tram del camí que connecta la C-31 amb el paratge i la platja de Castell. Així ho va anunciar ahir el consistori a través d'un comunicat, on va precisar que està previst que les obres es puguin realitzar dins el primer trimestre del 2017 i que compten amb un pressupost d'uns 60.000 euros.

Segons l'Ajuntament, l'estat actual d'aquest camí «no és adequat» a causa de «l'elevat trànsit durant els mesos d'estiu i el pas del temps» que ha provocat que el paviment asfàltic s'hagi deteriorat. En aquest sentit, l'actuació d'aquest projecte es basa en l'asfaltatge del tram de vial comprès des del límit de terme entre Vall-llobrega i Palamós (coincidint amb l'encreuament de la via verda provinent de Sant Joan) i fins al càmping Benelux.

En total, 670 metres lineals d'aquest vial que actualment està afectat per sots i que també ha quedat deteriorat a conseqüència del desnivell del ferm, provocat pel desenvolupament d'arrels dels arbres propers.

El projecte també inclou la possibilitat de poder eixamplar algunes de les parts més estretes d'aquest tram, ja que en molts punts l'amplada del camí és de poc més de quatre metres fet que comporta que els vehicles hagin d'encreuar-se amb risc de col·lisió. Les obres previstes també inclouen, a un costat i l'altre del vial, la construcció de vorals i guals formigonats que garanteixin la circulació i el correcte desguàs de l'aigua de pluja.

Aquest camí uneix, des de la carretera C-31, la plana de Castell amb el camí Ral de Palamós a Palafrugell, i és molt utilitzat, principalment a l'estiu, per apropar-se al paratge natural de Castell-Cap Roig així com a les cales i platges de llevant del municipi. Les obres d'aquest projecte d'arranjament i millora tenen un pressupost d'uns 60.000 euros i es preveu que es puguin realitzar dins el primer trimestre de l'any vinent.

En una segona fase es preveu realitzar la mateixa actuació amb la resta del camí, que va des del càmping Benelux i fins a l'accés a la platja de Castell.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El Baix Empordà

L´octubre arrenca a la Bisbal amb la sisena Tastaolletes

L´octubre arrenca a la Bisbal amb la sisena Tastaolletes

De l'1 al 15 d'octubre, la ruta gastronòmica ofereix assaborir diferents tastets i menús...

Els robatoris en vehicles a Platja d´Aro han baixat un 70% en tres anys

Els robatoris en vehicles a Platja d´Aro han baixat un 70% en tres anys

A l´interior de domicilis el descens ha estat del 45%, una reducció que s´atribueix,...

Els Mossos salven la vida a un turista amb una aturada cardíaca a Platja d´Aro

Li van realitzar les primeres maniobres de reanimació, claus per remuntar l'home que ha estat 12...

Simulacre d´incendi d´un vaixell a l´Estartit

Simulacre d´incendi d´un vaixell a l´Estartit

Va servir per veure la resposta i coordinació de cossos d'emergències

Begur incorpora la recollida porta a porta per 20 euros més a l´any

Es farà als dos nuclis urbans i a Residencial Begur

Enllaços recomanats: Premis cinema