L'Ajuntament de Palamós ha elaborat un projecte de construcció d'un nou col·lector d'aigües residuals al carrer del Mar, situat al límit amb el terme municipal de Calonge. L'objectiu d'aquests treballs és reemplaçar un total de 170 metres de l'actual col·lector, ubicat en el tram de carrer situat entre l'avinguda de Catalunya i el carrer Tramuntana (Calonge). Construït a la dècada dels seixanta, el col·lector actual ha patit diverses anomalies estructurals, amb fissuracions, despreniments i pèrdua d'estanquitat, la qual cosa el situa al límit de la seva vida útil.

Mitjançant aquesta actuació el consistori palamosí vol millorar les condicions hidràuliques de la canonada augmentant la seva capacitat i, al mateix temps, minimitzar els treballs de manteniment (neteja, desembussats, enfonsaments, reparacions a la calçada) que amb la situació de l'actual col·lector són molt sovintejats.

Es preveu que les obres de construcció s'iniciïn el proper mes de desembre paral·lel al projecte d'urbanització de l'àmbit del barri del Palmar, on es troba ubicat el carrer del Mar. La construcció d'aquest nou col·lector té previst un termini d'execució d'uns tres mesos i un pressupost d'obra de 60.461,76 euros que finançarà íntegrament el Consorci de la Costa Brava.