Els Mossos d'Esquadra van detenir el dimarts passat, un home, de 28 anys, de nacionalitat magrebina i veí de la Bisbal d'Empordà, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Segons va informar aquest cos policial, una dotació policial de paisà va anar a fer unes comprovacions a Fonteta, concretament en una zona boscosa on els agents tenien coneixement que l'any passat hi havia una plantació de marihuana.

En arribar al lloc van localitzar una plantació amb 72 plantes de marihuana en el mateix lloc i un home amb una planta arrencada tallant les fulles més grosses i deixant els cabdells.

Al costat del camí on es trobava la plantació hi havia el vehicle de l'home amb 44 garrafes de vuit litres d'aigua, vuit sacs d'adob de terra de 70 litres, diversos recipients per ajudar a la floració de les plantes i complements per al creixement d'aquestes.

Delicte contra la salut

Davant les evidències, els Mossos d'Esquadra van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El detingut, va passar el mateix dia 20 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la seva llibertat.