Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns a Santa Cristina d'Aro un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Cristina d'Aro, com a presumpte autor d'un robatori amb violència. El detingut, amb antecedents, va passar dimarts a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar el seu ingrés a la presó.

Els fets que s'atribueixen al detingut van passar cap a la una del migdia del dilluns a s'Agaró. Una senyora d'edat avançada sortia del banc després de retirar els diners cobrats de la pensió quan un home li va fer una forta estrebada a la bossa de mà i va fugir del lloc amb un cotxe que tenia la matrícula tapada amb un jersei, han informat els Mossos d'Esquadra.

Pocs minuts després, una patrulla dels mossos de trànsit que estava a la GIV-6621, al terme de Santa Cristina d'Aro, va veure un cotxe que circulava amb un jersei lligat al maleter que li tapava la matrícula. Els agents van seguir el cotxe, el van aturar i van comprovar que el conductor circulava amb el permís retirat judicialment. En aquell moment va aparèixer un vehicle amb tres persones que es va aturar on estaven els mossos.

Els ocupants d'aquest segon cotxe, relaten les fonts, eren la víctima del robatori i els seus familiars, que es dirigien a la comissaria dels mossos a denunciar-lo. Aquestes persones van indicar als mossos que aquell home que tenien aturat era el que havia robat la pensió la dona.

Els agents, després de comprovar que l'home tenia una bossa de mà amb 700 euros, van detenir-lo com a presumpte autor d'un robatori amb violència. A més, els agents també van denunciar l'home per conduir un vehicle amb el permís retirat per ordre judicial.