Sant Feliu de Guíxols atura les obres de l'hotel de luxe a primera línia de mar

L'Ajuntament de Sant Feliu va aturar els treballs la setmana passada i ha obert un expedient

05.10.2016 | 11:21

L' Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aturar divendres de la setmana passada les obres de la segona fase de l'hotel de superluxe Alàbriga perquè les havien iniciat sense la corresponent llicència d'obres. De fet, els promotors van avançar-se a la seva concessió ja que ahir la junta de govern local va aprovar la llicència, condicionada a un estudi paisatgístic. El regidor d'Urbanisme, Josep Saballs, va explicar que l'aprovació aquest dimarts no implica que les obres es puguin reprendre avui ja que la comunicació de la concessió comporta uns dies. Igualment, l'Ajuntament ha obert un expedient a la promotora per iniciar les obres sense la llicència, el qual segueix el seu procés.

Aquesta segona fase de les obres de l'establiment hoteler afecten l'espai que ha de convertir-se en un sea club, el qual tindrà una piscina i que es troba a l'altre costat de la carretera de Sant Pol, fins a tocar el camí de ronda. Ràdio Sant Feliu va informar que les obres aturades van començar amb el rebaix del terreny. L'emissora també va exposar que les obres ja tenien el llum verd de la delegació de Costes, però mancava el permís final de l'Ajuntament amb la llicència d'obres, que ahir va aprovar.

Així, la falta de la promotora de les obres ha estat córrer massa a l'hora d'inicar aquesta segona fase i no esperar l'autorització municipal. Segons Ràdio Sant Feliu, els treballs duts a terme entre el seu inici i el divendres, quan l'Ajuntament els va aturar, també van incloure la tala de diversos pins. El regidor d'Urbanisme va reiterar que els promotors «es van adelantar en començar les obres quan encara no tenien la llicència concedida», motiu pel qual se'ls ha obert un expedient. Un cop comunicada la concessió del permís, les obres podran començar de nou.

El projecte de l'Alàbriga consta d'un edifici principal amb 30 apartaments-suite d'entre 80 i 140 metres quadrats, el citat sea club al costat del mar, un spa, centre de medicina estètica i dos restaurants. La intenció inicial dels promotors era obrir l'establiment el juliol passat, però els terminis previstos no es van complir i, abans de l'estiu, ja van ajornar l'obertura per la Setmana Santa de l'any que ve.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El Baix Empordà

Rep l´alta després de 113 dies ingressat el segon bomber amb botulisme

De totes les jornades que ha estat a l'hospital Josep Trueta, 99 les ha passat a la Unitat de...

L´encreuament de la C-31 cap a l´Escala tindrà una rotonda l´any que ve

L´encreuament de la C-31 cap a l´Escala tindrà una rotonda l´any que ve

Ricard Font es compromet a estudiar els suggeriments del territori sobre les carreteres i diu que...

Segueix a s´Agaró la recerca de la parella desapareguda dijous

Els Mossos d´Esquadra continuen investigant les circumstàncies de cas

Platja d´Aro incorpora clàusules socials en la contractació municipal

També aposta per incrementar la transparència en els processos que tenen menor publicitat

La rehabilitació del passeig del Molinet s´acabarà a l´abril

La rehabilitació del passeig del Molinet s´acabarà a l´abril

El secretari d'Estat de Medi Ambient lloa el model de desenvolupament sostenible de l'Estartit

Donen d´alta el segon bomber de Palafrugell afectat per botulisme

Ha estat 113 dies ingressat al Trueta i pràcticament no li han quedat seqüeles de la intoxicació

Enllaços recomanats: Premis cinema