L'Associació Lúdica del barri de Mas Guàrdies visita equipaments palamosins

13.10.2016 | 07:22
La visita va acabar a la Sala Noble de l´Ajuntament.

Una quinzena d'integrants de l'Associació Lúdica del Barri de Mas Guàrdies de Palamós va realitzar una visita guiada a alguns dels equipaments culturals i patrimonials del municipi. Aquesta entitat va sol·licitar a l'Ajuntament de Palamós l'organització d'aquesta activitat amb l'objectiu de fomentar el coneixement del municipi entre les persones integrants de l'entitat que, per diverses raons, no havien pogut fer aquesta aproximació.

L'activitat de visites guiades va ser organitzada per l'Àrea municipal d'Acció Social i Ciutadania amb la col·laboració del Museu de la Pesca i va permetre els participants a la visita conèixer la història del castell de Sant Esteve de Mar, dels elements patrimonials ubicats al parc del Convent dels Agustins o bé l'exposició o les activitats que es generen en equipaments culturals com el de la Capella del Carme.

La visita al municipi va acabar amb una recepció que l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, i la regidora d'Acció Social i Ciutadania, Natàlia Casellas, van oferir a l'entitat a la Sala Noble de l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema