Calonge destina 79.000 euros a adequar un viver d'empreses al Palau Firal

14.10.2016 | 07:23
El Palau Firal de Sant Antoni de Calonge

El Palau Firal de Sant Antoni de Calonge disposarà abans de finals d'any d'un viver d'empreses i un espai de coworking. Aquest és l'objectiu de les obres de millora que ja han començat i que han de permetre millorar el funcionament del Palau Firal disposant d'espais complementaris al que s'utilitzen per l'organització de les fires.

Les obres afecten a la zona d'oficines de la planta baixa, un espai que es redistribuirà i acollirà la seu de l'Oficina Activa, i també al primer pis, on s'ubicaran els despatxos i les zones comunes del viver d'empreses, així com l'espai de coworking.

Les obres de millora, impulsades per l'Àrea de Promoció Econòmica, formen part de les inversions de l'Ajuntament de Calonge per aquest 2016, i tindran un cost de 79.349 euros.

Actualment l'accés a l'interior del Palau Firal es fa a través d'un vestíbul previ el qual porta directament a l'espai firal, on hi comuniquen directament les portes d'accés a les oficines, a la sala TIC i als serveis, sense cap separació entre aquests espais i la nau destinada a les fires.

Un dels objectius de la reforma d'aquest edifici és permetre una doble funcionalitat, de manera que els diversos espais del Palau Firal puguin funcionar de manera independent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema