Els serveis d´emergència han suspès per avui la recerca de la parella desapareguda fa una setmana entre s´Agaró i la platja de Sa Conca, al Baix Empordà. Durant aquest dijous els Mossos d´Esquadra han fet una inspecció del tros de camí de ronda que passa per aquesta zona amb l´objectiu de trobar pistes que puguin donar idea del parador del matrimoni. Els agents han buscat objectes personals i si alguna càmera de vigilància va gravar-los mentre feien aquest trajecte. En la recerca, que també s´ha fet per mar, hi han col·laborat efectius de Salvament Marítim, de la Guàrdia Civil i una unitat subaquàtica de la policia catalana. De la seva banda, els Bombers de la Generalitat han donat per tancat al matí el dispositiu de recerca i només el reprendran si apareix una nova pista o si el jutge autoritza la localització dels mòbils.

La parella, de 37 i 36 anys, tenia una reserva en un hotel de Palamós per dijous a la nit però no hi va arribar mai. Per això, els amics i familiars sospiten que van desaparèixer mentre feien el camí de ronda.

El cotxe de lloguer que el matrimoni feia servir per passar una setmana de vacances a la Costa Brava es va trobar al carrer Vall d'Aro de la urbanització. Una amiga de la parella, Roser Cabré-Verdiell, va explicar a l'ACN que les alarmes van saltar quan l'home no es va presentar a la feina dilluns. Aleshores, es van posar en contacte amb els familiars a Alemanya perquè presentessin la denúncia que ha permès iniciar la recerca.

La parella, que fa tres anys que viu a Barcelona, tenia vacances tota la setmana passada i va decidir passar uns dies a la Costa Brava. Van començar la ruta a Cadaqués, on van estar de dilluns a dijous.

Dijous al matí, van marxar de Cadaqués en direcció a Palamós, on tenien reserva per a la nit següent. "Des de dijous al matí no hi ha hagut cap contacte amb ells, l'última trucada a la família a Alemanya va ser a les 14.36 h i tampoc hi ha hagut moviment al seu correu electrònic", ha detallat l'amiga i companya de feina de l'home.